Collectief inkopen

De naam Solar Collective geeft al aan dat ons uitgangspunt is, collectief in te kopen voor u en uw buren, familie, collega’s en vrienden. Dankzij een bundeling van aanvragen zijn wij in staat om scherp in te kopen op kwaliteit, garantie en prijs.

Het plaatsen van zonnepanelen levert u momenteel dubbel voordeel op. Dankzij de plaatsing van zonnepanelen maakt u meer rendement op uw geld dan bij de bank. Een investering nu betekent dat uw stroomrekening meteen omlaag gaat en u heeft – na de terugverdienperiode – jarenlang gratis elektriciteit. Een zonnepanelensysteem is een zekere investering die bijdraagt aan een duurzame en schone toekomst. De terugverdientijd ligt op dit moment op minder dan 8 jaar met een levensduur van 25 jaar. De BTW op aanschaf en installatie kunt u op dit moment terugkrijgen van de Belastingdienst. Ook hierin wordt u natuurlijk volledig ontzorgd.

Voor zelfstandig ondernemers zijn de voordelen nog veel aantrekkelijker. Wij leggen u dit graag uit en rekenen dit voor.

Een groepsaankoop in uw buurt zorgt ervoor dat de buurt als geheel een uniforme uitstraling krijgt dankzij het gebruik van eenzelfde soort paneel. De buurt oogt hierdoor netjes en rustig. Uw buren moeten immers ook jaren tegen de panelen aan kijken en wij creëren graag draagvlak voor zonnepanelen in de buurt.