Hoe werkt het?

Wilt u meedoen aan een groepsaankoop zonnepanelen? U kunt zich in 5 stappen gratis en vrijblijvend inschrijven voor de actie in uw gemeente.

1. Inschrijfperiode: u schrijft zich gratis en vrijblijvend op deze website in.

2. Persoonlijk schouwing: de installateur komt hij u langs om te bepalen welk zonnepanelen systeem het beste past bij uw dak

3. Persoonlijk aanbod: u ontvangt een persoonlijk aanbod van de leverancier.

4. Acceptatieperiode: u heeft enkele weken de tijd om te beslissen of u het aanbod accepteert

5. Installatie: indien u het aanbod accepteert, dan zorgen wij voor een compleet zonnepanelensysteem, inclusief materiaal en installatie

Wie kan er deelnemen?
De groepsaankopen vinden plaats in verschillende gemeentes. Deelnemen kan iedereen in die gemeente die eigenaar is van zijn dak. Ook bewoners van een appartement kunnen deelnemen aan de groepsaankoop, mits er toestemming is van alle leden van de VVE.

Ondernemers kunnen zich ook inschrijven. Voor hun is het zelfs extra interessant. Bij het persoonlijk aanbod voorzien we u van meer informatie over de fiscale voordelen. Er gelden hier dezelfde regels als voor particulieren. Indien u een pand huurt, is toestemming van de verhuurder nodig.

Informatieavonden
Wij organiseren in bijna alle gemeenten die deelnemen een informatieavond. Deze informatieavond vindt plaats nadat u een persoonlijk aanbod heeft ontvangen en voordat u daarover hoeft te beslissen. U ontvangt hiervoor van ons een uitnodiging. Op deze avond lichten wij uw persoonlijk aanbod toe en is er ruimte voor vragen.