Ondersteuning

Ondanks het feit dat de markt van zonnepanelen de afgelopen jaren explosief is gegroeid, bestaat er in de markt nog niet zoiets als een standaard aanbieding die voor iedereen goed is. Het uiteindelijke eindproduct bestaat uit vijf belangrijke onderdelen:

1. de klant,
2. de zonnepanelen,
3. de omvormer,
4. het installatiemateriaal
5. de installatie van het zonnepanelensysteem

Onze ondersteuning zit nadrukkelijk in het vinden van de meest optimale vijf-eenheid, waarbij dus zowel paneel, als omvormer, als materiaal, als installatie volledig aan uw (en onze) eisen voldoen. Wij kunnen (en willen) daarom ook geen standaard pakket-combinatie hanteren, omdat iedere klant, ieder dak, én iedere situatie anders is. Al dit soort beslommeringen rondom de aanschaf, belastingvoordeel, juiste combinatie en zorgvuldige plaatsing van zonnepanelen worden zoveel mogelijk voor u uit handen genomen.

 Aangezien we 100% onafhankelijk zijn van leveranciers, en geen afname afspraken hebben kunnen we hier heel streng in zijn. Dat maakt onze organisatie vrij om altijd te gaan voor de beste oplossing, die altijd in het belang van de klant is.

 Onze gedrevenheid om de hele cyclus, van offertestadium tot zorgvuldige installatie en nazorg zo zorgvuldig mogelijk uit te voeren, heeft er voor gezorgd dat al veel mensen de weg naar Solar Collective hebben gevonden.