Waarom meedoen?

Bent u geïnteresseerd in de installatie en aanschaf van een zonnepanelensysteem? Solar Collective helpt u graag.

De belangrijkste redenen om mee te doen

  • Zorgeloos deelnemen: Solar Collective neemt u veel uit handen
  • Bijdragen aan een schoner en groener milieu
  • Direct besparen op uw energierekening
  • Gezamenlijke inkoop waarborgt hoge kwaliteit voor een scherpe prijs
  • De inschrijving is gratis en vrijblijvend
  • Kwaliteit, service en garantie zijn gewaarborgd
  • Duidelijke informatie via website en telefonische ondersteuning

Ontzorgen
Solar Collective neemt u bij de aanschaf van een zonnepanelensysteem zoveel mogelijk uit handen, en noemt dit ontzorgen. Het zonnepanelensysteem is een relatief complex product. Daarom bieden wij een totaalpakket aan inclusief materiaal en installatie. Alle beslommeringen rondom de aanschaf, belastingvoordeel, juiste combinatie en zorgvuldige plaatsing van zonnepanelen worden zoveel mogelijk voor u uit handen genomen. En met garantie, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Milieu
Een zonnepanelensysteem is een investering die bijdraagt aan een groene en schone toekomst. Het zorgt voor een schoner leefklimaat, schonere lucht en minder CO2 uitstoot. Gebruik maken van zonne-energie is een duurzame vorm van energieopwekking.

Gratis en vrijblijvend inschrijven
U kunt zich gratis en vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop. U krijgt van ons een persoonlijk aanbod, waarin de kosten en de terugverdientijd voor u zijn berekend.

Scherpe prijs
Door groepsaankopen in verschillende gemeenten met elkaar te bundelen creëren wij de benodigde schaalgrootte om voor u aantrekkelijke prijzen en garanties te bedingen, en een zorgvuldige installatie te waarborgen. Hoe meer mensen zich inschrijven, hoe lager de prijs zal zijn. Een zonnepanelensysteem is een zeer rendabele investering. U bespaart op uw energierekening en verdient de aanschaf van uw systeem binnen een aantal jaren zo terug.

Gegarandeerd hoge kwaliteit Solar Collective staat in voor de kwaliteit van de deelnemende leveranciers en producenten. Wij worden hierin ondersteund door het Energieonderzoek Centrum Nederland.

Weloverwogen beslissing
We vinden het belangrijk dat u goed en volledig geïnformeerd wordt zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Om deze reden informeren wij u via onze informatieve website en kunt u ons altijd bereiken voor meer informatie.